HTML

Fitnesz és Energia az Élethez

Mindenkinek joga van az egészséges élethez, és a tudáshoz, ami alapján meg tudja azt valósítani. Tanulj meg mozogni, vigyázni a testedre és a szervezetedre. Tanulj az edzés jótékony testi és lelki hatásairól, fejleszd a mindennapi tevékenységeid hatékonyságát és preventív jellegét.

Blog indító

A blog bevezető gondolatai:

 

Friss topikok

Archívum

A bevezető, komolyabb hangvételű írás után akkor hát röviden: ez a blog a mozgás öröméről és előnyeiről szól. A cél az, hogy minél több oldaláról bemutassam a fitnesz sport lehetőségeit, és kedvet kapjatok a mozgáshoz. Igyekszek minden edzéssel és életmóddal kapcsolatos kérdésetekre válaszolni (és kérdezzetek is bátran bármikor, bármit!), megvitatunk kételyeket, tévhiteket, megosztunk edzésélményeket.

Mesélek történeteket saját aerobik- és személyi edzői praxisomból (természetesen megőrizve a klienseim anonimitását), megosztom a tudásomat, hogy biztonságosan és hatékonyan edzhessetek. Lesznek szakmai és „örömködő” cikkek is, és várom a ti élményeiteket is a mozgással kapcsolatban: ha meg szeretnéd osztani ország-világgal hogy milyen jól érezted magad a legutóbbi edzésen, és miért, hát itt az alkalom! Oszlassuk el együtt a ködöt a fejekben, legyünk minél többen aktív és boldog egyének, akik vállalják a felelősséget a saját életminőségükért és testükért.

Címkék: életmód személyi edzés mozgás blog indítók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitneszsport.blog.hu/api/trackback/id/tr622274833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása